Pacific Costa Rica in photos

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In a good company I set forth to Costa Rica on June 2012, the hottest time of the year in its Pacific coast, for a preparations trip. A better yet company awaited us there. An outstanding host lodged us, offering the best of herself (which is all of herself). Heartfelt thanks to Peggy for all the help and warmth provided. As additional, freeloader flatmates, we had a lazy pig called Betty and a frenzy cloud of mosquitoes. As special company, Silvia’s everlasting smile decorating our evenings.
Trips up and down on a shoddy 4WD, arrangements for Suso’s move and new abode, great jungle-like landscapes, a mercyless sun, beautiful paradise-like beaches, white or black sanded, too much humidity, chilled fresh fruit delicious juices, the warmest sea ever producing the most fun waves, tasty food never spicy enough, luxury resorts, too many mosquitoes, food falling from the trees, a night bath in the ocean under a crazy heavy thunderstorm, the sweetest, softest and freshest pineapples you could ever imagine and, in general, all the ingredients for an unforgettable fortnight.
But, as they say, an image is worth a thousand words. So, here’s the remaining 23,000 words of my story for you to enjoy…
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Bien acompañado me puse en marcha a Costa Rica en junio del 2012, la época más caliente del año en su costa pacífica, para un viaje de exploración. Allí nos esperaba una compañía aún mejor. Nos albergó una anfitriona excepcional y nos ofreció lo mejor de sí misma (que es toda ella). Gracias de corazón a Peggy por toda la ayuda y el calor que nos proporcionó. Como compañeros de piso adicionales teníamos a una cerdita perezosa y a una nube de frenéticos mosquitos. Como compañía especial, la sonrisa sempiterna de Silvia decoraba nuestras tardes.
Viajes para un lado y otro en un cochambroso todoterreno, preparativos para la mudanza de Suso a su nuevo hogar, bonitos paisajes de jungla, un sol despiadado, bonitas playas paradisíacas, de arenas blancas o negras, demasiada humedad, deliciosos zumos de fruta bien fríos, el más cálido mar que haya probado nunca, con las olas más divertidas, sabrosa comida que nunca era demasiado picante, hoteles de lujo, demasiados mosquitos, comida cayendo de los árboles, un baño nocturno en el océano bajo una tempestad de lluvia, las piñas más dulces y tiernas que pueda uno imaginar y, en general, todos los ingredientes para una quincena inolvidable.
Pero, como suele decirse, una imagen vale más que mil palabras. Así que aquí están las 23000 palabras restantes de mi historia para vuestro disfrute…

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